Ο Πινέδα ρίχνει «άκυρο» στην Κρουζ Αζούλ γιατί θέλει ΑΕΚ
Οι Μεξικανοί ισχυρίζονται πως ο Ορμπελίν Πινέδα δεν ασχολείται καν με την προοπτική της Κρουζ Αζούλ, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.
Ο Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του. Και αυτή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Αυτό ισχυρίζονται τουλάχιστον τα ΜΜΕ από το Μεξικό, προσθέτοντας πως ο παίκτης προτιμά την προοπτική αυτή στην καριέρα του από την Κρουζ Αζούλ.
Συγκεκριμένα, σε δημοσιεύματα της χώρας αναφέρεται πως ο Πινέδα βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας, όμως το «vamoscruzazul» τονίζει ότι ο 26χρονος άσος δείχνει να προτιμά να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αναφέροντας εκεί το όνομα την Ένωσης.
Σε αυτό επισημαίνεται πως η παρουσία του Αλμέιδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την προτίμηση που έχει ο Μεξικανός μέσος.
- Οι αλλαγές που έρχονται σε επιδόματα κυοφορίας και λοχείας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στον κόμβο Φυλής – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία προς Αεροδρόμιο
- Είναι το ταχίνι το superfood που δεν ξέραμε;
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»


