Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σε πολύ λίγη ώρα (19.00), την Εφές Ανατολού στον μεγάλο ημιτελικό του Final 4, θέλοντας να εκθρονίσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, στον δρόμο προς το 4ο ευρωπαϊκό.
Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ, ο φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα περιμένει να δει τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα και μάλιστα βλέπει τους Πειραιώτες, να σηκώνουν την κούπα, έχοντας μάλιστα ως MVP τον παλιό του συμπαίκτη στην Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα.
«Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα θα είναι στον τελικό. Ο Ολυμπιακός θα το πάρει και με τον Σλούκα MVP», ήταν τα λόγια του Σέρβου φόργουορντ.
Nikola Kalinic has given his predictions for the #F4GLORY Finalists and Finals MVP
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.