Φωτογραφίες-γροθιά στο στομάχι: Είχε φυλακισμένα στο διαμέρισμά της ζωάκια
Στο διαμέρισμα βρέθηκαν περίπου επτά σκυλάκια και μία γάτα, τα οποία ήταν φυλακισμένα σε κλουβί και εντελώς ταλαιπωρημένα.
Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν εισαγγελέας και μέλη της Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, όταν μετά από ανώνυμη καταγγελία μπήκαν σε διαμέρισμα στην Αθήνα και βρήκαν κατοικίδια σε άθλια κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, στο διαμέρισμα βρέθηκαν περίπου επτά σκυλάκια και μία γάτα, τα οποία ήταν ταλαιπωρημένα και φυλακισμένα σε κλουβί.
Χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή κλειδαρά προκειμένου ο εισαγγελέας και τα μέλη της οργάνωσης να μπουν στο διαμέρισμα, καθώς η ιδιοκτίτρια που κρατούσε τα ζωάκια φυλακισμένα, δεν άνοιγε.
Τα ζωάκια τώρα λαμβάνουν φροντίδα από την οργάνωση, ενώ διερευνάται εάνη γυναίκα είχε στην κατοχή του κι άλλα κατοικίδια.
- Συνταγή: Χωριάτικη σαλάτα με πολύχρωμες πιπεριές και ρεβίθια
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ

