Κυπελλούχος Γαλλίας η Ναντ (1-0)
Η Ναντ επικράτησε 1-0 της Νις και κατέκτησε το φετινό Κύπελλο Γαλλίας
Κυπελλούχος Γαλλίας για 4η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά από 22 χρόνια (2000 η προηγούμενη) αναδείχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/05) η Ναντ μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Νις στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού.
Το πέναλτι-γκολ του Λουντοβίκ Μπλα στο 47ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει το τρόπαιο στα «καναρίνια» απέναντι στη Νις, η οποία επιδίωξε να πάρει τον πρώτο της Κύπελλο μετά από 25 χρόνια (1997), αλλά δεν τα κατάφερε.
ΝΙΣ: Μπούλκα, Ντάντε, Τοντιμπό, Λοτόμπα, Μπαρντ (85’ Γκεσάν), Ροσάριο (62’ Μπραχμί), Τουράμ Ουλιέν, Μπουνταουί (57’ Κλάιφερτ), Ντελόρ, Ντόλμπεργκ (62’ Λεμινά), Ζουϊρί.
ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Παλουά, Ζιροτό, Καστελάτο, Κιριβέλα (73’ Σιπριέν), Μπλας, Μουτουσαμί, Κοκό, Μελέν, Σιμόν (73’ Μπουκαρί), Κολό Μουανί
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442