Η Δέσποινα Βανδή απαντάει για πρώτη φορά αν σκοπεύει να παντρευτεί τον Μπισμπίκη
Η τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει στην ερώτηση όλων
Πρεμιέρα απόψε στο Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη, για τη Δέσποινα Βανδή και το Λευτέρη Πανταζή, και η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, ήταν εκεί!
«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι υπέροχος, πολύ γλυκός άνθρωπος, χαίρομαι που τον ξανασυναντώ μετά από τόσα χρόνια», είπε η Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφερόμενη στην Άννα Βίσση είπε ότι «Την Άννα δεν τη μελετούσα, την άκουγα όμως».
«Κάνω μια αναζήτηση στην αυτοεξέλιξή μου. Μου άρεσε και η Ελεονώρα Μελέτη που είχε τέτοιου είδους αναζητήσεις. Μου αρέσει ο τρόπος που γράφει», είπε η ίδια σχετικά με το πώς έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια, τονίζοντας ότι «Μέχρι να γεννήσω τη Μελίνα όλα στρέφονταν γύρω από τη δουλειά μου».
«Δε θα με δείτε σε σειρά», ξεκαθάρισε η Δέσποινα Βανδή, ενώ αναφερόμενη στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και αν θα… φάμε σύντομα κουφέτα, η ίδια είπε ότι «Αν θα δούμε γάμο; Άλλη ερώτηση;».
«Στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού θα απαντήσω κατ’ ιδίαν», πρόσθεσε.
Ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε το ξεκίνημα της Δέσποινας Βανδή στο πλάι του, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του.
«Η Κόνι δεν τραγουδούσε μπροστά μου. Θα παντρευτεί, είναι καλλιτεχνάκι και ο Μάριος τη συμμαζεύει. Να κάνουν παιδάκι, να γίνω ΛΕ-παππούς», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)



