Μειώνονται τα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της κυριακάτικης (8/5, 19:30) καθοριστικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των play off, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5) μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα και οι Σωκράτης Διούδης και Ζβόνιμιρ Σάρλια.
Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο Κορωπί μετά το ρεπό της Τρίτης (3/5) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς με τους «κιτρινόμαυρους», με τον Διούδη να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τον Σάρλια να μην αισθάνεται πλέον πόνο στον προσαγωγό και αμφότερους να θέτουν εαυτόν στη διάθεση του 59χρονου τεχνικού.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, ενώ θεραπεία έκανε ο Γκατσίνοβιτς, που «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (11/5) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (8η αγωνιστική).
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για το Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).
LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
LIVE: Τσέλσι – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Έβερτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.