
Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Συνεχίζουν να ξεκατινιάζονται στα δικαστήρια
Σκληρή δικαστική διαμάχη για το πρώην ζεύγος
Ακόμα και τις πιο άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής τους ζωής βγάζουν στη φόρα ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ, που έχουν μπει σε μία ανελέητη δικαστική διαμάχη.
Με τη μήνυση που κατέθεσε ο ηθοποιός κατά της πρώην συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητάει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και την καταβολή των δικαστικών εξόδων ύψους 350 χιλιάδων δολαρίων.
Η 36χρονη ηθοποιός από την πλευρά της κατέθεσε ανταγωγή που φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.
Οι δικηγόροι της Χερντ κατέθεσαν πρόταση να απορριφθεί η αγωγή του 58χρονου ηθοποιού επειδή μετά από τρεις εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας, η πλευρά του Ντεπ δεν είχε αποδείξει τους ισχυρισμούς της, όπως είπαν.
Η δικαστής Πένι Αζκαράτε απέρριψε το αίτημα και η δίκη συνεχίζεται κανονικά ενώ αναμένεται να περατωθεί στο τέλος Μαΐου.
Η μήνυση του Τζόνι Ντεπ αφορά ένα άρθρο που έγραψε η Άμπερ Χερντ στην Ουάσιγκτον Ποστ το 2018 στο οποίο ισχυριζόταν πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας χωρίς να κατονομάζει τον ηθοποιό.
Οι δύο διάσημοι της μεγάλης οθόνης βγάζουν τα άπλυτα του γάμου τους στη φόρα και το μόνο που αποκομίζουν είναι ο μεν Τζόνι Ντεπ την απόλυσή του από τα σίκουελ των ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», η δε Χερντ να χάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή «Άκουαμαν 2».
Το σίγουρο είναι πως, ανεξαρτήτως της έκβασης της δίκης, κανένας από τους δύο δε θα είναι νικητής.
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ


