Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Έγινε η νύχτα μέρα στο γήπεδο
Εγκαινιάστηκαν οι νέοι σύγχρονοι προβολείς στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Χάρης Παυλίδης» παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου. Εκταμιεύτηκαν 141.000 € από το ταμείο του Δήμου για το έργο.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε τους νέους, σύγχρονους προβολείς (led) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Χάρης Παυλίδης»
Σε μια λιτή εκδήλωση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ομάδας Άγιαξ Ταύρου, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε τους νέους, σύγχρονους προβολείς στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου «Χάρης Παυλίδης».
Ακολούθησε φιλικός αγώνας των αντρικών ομάδων Άγιαξ Ταύρου και Αγίας Ελεούσας.
Ο νέος, σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου «Χάρης Παυλίδης», προϋπολογισμού 141.000€, με χρήματα από δημοτικούς πόρους, αποτελεί συνέχεια άλλων παρεμβάσεων που έχουν γίνει στο γήπεδο από τη Δημοτική Αρχή, στις οποίες περιλαμβάνονται η νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων, η αντικατάσταση των εξεδρών με νέες, σύγχρονες και ασφαλείς, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η βελτίωση και η συντήρηση των αποδυτηρίων, η συντήρηση του γηπέδου σε ετήσια βάση κλπ.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τόνισε τα εξής: «Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του νέου ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο «Χάρης Παυλίδης» ολοκληρώσαμε όλες τις απαραίτητες εργασίες, τηρώντας με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας, ενώ ταυτόχρονα σε ετήσια βάση επιχορηγούμε την ομάδα, όπως και όλες τις ομάδες του Δήμου μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποψινή βραδιά και θέλω να χαρούμε όλοι μαζί γιατί ο αθλητισμός ενώνει, γιατί ο Δήμος μας ενώνει την κοινωνία».
Ένα έργο που δείχνει πως όταν υπάρχει χρηστή διαχείριση, υπάρχουν και πόροι. Πόροι που δημιουργούνται και από την συνέπεια στις πληρωμές των δημοτικών τελών από τους πολίτες. Όταν μάλιστα οι πόροι «πιάνουν τόπο» σε έργα που αναβαθμίζουν αθλητικούς και όχι μόνο χώρους, μόνο ικανοποίηση δημιουργούν.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Άρη και τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς όσα χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ισπανός τεχνικός μόνο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει καταφέρει να νικήσει ο Ολυμπιακός.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.