Ο Μπέκαμ «κλείνει» τον Οζίλ για την Ιντερ Μαϊάμι
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να ενισχύσει σημαντικά την Ιντερ Μαϊάμι και ο Μεσίτ Οζίλ είναι ένας από τους βασικούς του στόχους.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και στο πλαίσιο αυτό, επιχειρεί να εντάξει παίκτες εγνωσμένης αξίας από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στην Ιντερ Μαϊάμι, της οποίας είναι ο βασικός μέτοχος.
Ετσι ο διάσημος Αγγλος έχει προσεγγίσει τον Μεσούτ Οζίλ για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ΑS» ο 33χρονος Γερμανός σταρ θα φύγει στο τέλος της σεζόν από τη Φενέρμπαχτσε και θέλει να περάσει το καλοκαίρι τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέτα του στην ομάδα του Μαϊάμι.
- «Τρελάθηκε» ο Γιόκιτς: Έκανε «ντου» στη μισή ομάδα των Θάντερ (vid)
- Στους δρόμους για «Δικαιοσύνη» τρία χρόνια μετά τα Τέμπη – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
- «Θα εξαλείψουμε την υπαρξιακή απειλή του Ιράν» διαμηνύει ο Νετανιάχου και ευχαριστεί τον Τραμπ
- Ολοκληρώνεται η εξαγορά των ιστορικών φωτογραφιών των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή
- O Λιονέλ Μέσι και η Ίντερ Μαϊάμι θα επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο και τον Ντόναλντ Τραμπ
- Έκτακτο ΚΥΣΕΑ μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή