Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η νεκρή γυναίκα με τα βαμμένα νύχια στη σφαγή στην Μπούκα – Ποια είναι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η νεκρή γυναίκα με τα βαμμένα νύχια στη σφαγή στην Μπούκα – Ποια είναι

Η φωτογραφία με το γυναικείο χέρι που κείτεται άψυχο, μισάνοιχτο με τα νύχια βαμμένα κόκκινα είναι από τις πιο χαρακτηριστικές της σφαγής στην πόλη Μπούκα.

Δυο είναι οι φωτογραφίες που σοκάρουν από την σφαγή στην Μπούκα. Η μια είναι ο νεκρός ποδηλάτης που δίπλα του στέκεται και τον περιμένει το σκυλί του και η άλλη είναι αυτή με το γυναικείο άψυχο χέρι με τα κόκκινα βαμμένα νύχια.

Και οι δυο άνθρωποι αυτοί όπως άλλοι 400 δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από τις ρωσικές δυνάμεις την ώρα που υποχωρούσαν από την Μπούκα. Ήταν απλοί πολίτες. Άνθρωποι αθώοι.

Κανείς δεν ήξερε ποια ήταν η γυναίκα αυτή με το μπλε μπουφάν και τα κόκκινα νύχια. Το χέρι της είναι επάνω στην άσφαλτο, βρώμικο από μαύρο χώμα. Είναι μισάνοιχτο. Τα νύχια είναι βαμμένα κόκκινα εκτός από εκείνο του παράμεσου που είναι διάφανο και έχει ένα σχέδιο.

Σπούδαζε μακιγιαζ

Η Ουκρανή δημοσιογράφος Κατερίνα Σεργκάτσκοβα, αρχισυντάκτρια του Zaborona Media αποκάλυψε ότι το χέρι ανήκει στην Ιρίνα. Η Ιρίνα ήταν μια κοπέλα που σπούδαζε μακιγιέζ και απλά έτυχε να περνάει από το λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Οι Ρώσοι την πυροβόλησαν και την σκότωσαν χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό.

Η δημοσιογράφος ανέβασε τη φωτογραφία της μαζί με εκείνη τη φωτογραφία του άψυχου χεριού της στο twitter και έγραψε: «Αυτή είναι η Ιρίνα προτού έλθει η Ρωσία στη χώρα μας. Σπούδαζε μακιγιέζ κι είχε σχέδια για τη ζωή της. Ζούσε στη Μπούκα. Αυτό είναι το χέρι της με το μανικιούρ στη φρικτή φωτογραφία που έχετε δει πολλοί. Οι Ρώσοι σκότωσαν την Ιρίνα και εκατοντάδες άλλους σαν κι αυτήν “απλώς και μόνον επειδή ήταν Ουκρανοί”»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024