Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στην Αθήνα, με τον Χοσέ Κρέσπο να μη βρίσκεται σε αυτή, καθώς ο Ρουμάνος αποφάσισε να αφήσει τον Ισπανό εκτός για προληπτικούς λόγους ώστε να μην έχει κανένα θέμα κόντρα στη Μαρσέιγ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Μετά από περίπου 15 μέρες ο ΠΑΟΚ μπαίνει ξανά στο γήπεδο. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 με στόχο ένα ακόμα τρίποντο.
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (02.04) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις.
Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα. Η αποστολή για το ντέρμπι της Λεωφόρου αποτελείται αναλυτικά από τους:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.