Αριστέα Αλεξανδράκη: «Γεννήθηκα γνωρίζοντας πως θα τραγουδάω μπροστά στον κόσμο»
Μετά το τραγούδι, η δεύτερη ενασχόλησή της είναι η Νομική.
Καλεσμένη στην παρέα του «Τι λες τώρα!» ήταν η Αριστέα Αλεξανδράκη, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με τη φωνή και την σκηνική της παρουσία.
Η ίδια αποκάλυψε πως είχε παραγωγικό άγχος πριν εμφανιστεί στο X-Factor, το οποίο περιέγραψε πως την κάνει να θέλει να τα δώσει όλα στην σκηνή.
Μετά το τραγούδι, η δεύτερη ενασχόλησή της είναι η Νομική. Όπως είπε η Αριστέα Αλεξανδράκη, εκείνο που προέχουν είναι οι σπουδές. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ως επιχείρημα και τη γνωστή αλληγορία του σπηλαίου του Πλάτωνα!
«Θέλω να παροτρύνω τα παιδιά να μην παρατάνε ποτέ τις σπουδές τους. Πρώτα οι γνώσεις, αυτό έλεγε και ο Πλάτωνας. Εάν δεν έχουμε γνώσεις θα είμαστε εγκλωβισμένοι στην σπηλιά. Πρέπει να βγούμε έξω από την σπηλιά! Θα έχουμε το show και την λάμψη, αλλά θα πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι», είπε.
«Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι αυτά που με καθοδηγούν. Αλλά ποτέ δεν θα αφήσω τη Νομική, γεννήθηκα γνωρίζοντας πως θα τραγουδάω μπροστά σε όλο τον κόσμο».
«Στο φετινό X-Factor το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και είμαι ενθουσιασμένη. Δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου τον ανταγωνισμό. Και οι τέσσερις κριτές είναι πολύ ευγενείς. Μουσικά είμαι περισσότερο κοντά με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον Χρήστο Μάστορα», αποκάλυψε.
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!
- Vouchers τροφίμων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πώς εξαργυρώνονται τα νέα κουπόνια στήριξης
- Μασκ: Θέλει να δώσει λύση στο χάος των αεροδρομίων στις ΗΠΑ
