Αντίνοος Αλμπάνης: «Έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός και αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα»
Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και έκανε ειδική μνεία στα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε για το ξυρισμένο του κεφάλι.
Μια συνέντευξη εκ βαθέων παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.
«Μίλησα ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας μου σε μια στιγμή που ένιωσα εγώ την ανάγκη να το κάνω και πολύ γρήγορα κατάλαβα τη απήχηση έχει αυτό το πράγμα στους ανθρώπους. Πόσοι άνθρωποι βασανίζονται, περνούν αυτά τα προβλήματα και έχουν ανάγκη από μια στήριξη, από μια συμπαράσταση, από ένα βλέμμα και έναν άνθρωπο στον οποίο μπορούν να ακουμπήσουν τις ελπίδες πάνω του», είπε αρχικά.
Όσον αφορά τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε για τις εικόνες με την αλλαγμένη του εμφάνιση, ξεκαθάρισε ότι «πρέπει έχουμε λίγη κατανόηση με τους ανθρώπους και όσους κάνουν αυτά τα σχόλια. Εμείς που περνάμε το πρόβλημα, επειδή δεν οφείλουν να ξέρουν για εμάς, καλό είναι να παίρνουμε λίγο χρόνο πριν πούμε κάτι».
«Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική να παίζει σε εκπομπή φωτογραφία μου με το ξυρισμένο κεφάλι και να αναρωτιούνται αν τους αρέσει και να λένε «όχι, είναι χάλια». Εγώ ήμουν στο σπίτι και έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός και αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα και έπρεπε να περάσω αυτή την τόσο δύσκολη πίστα. Στην πορεία, όμως, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν κακές προθέσεις», υπογράμμισε.
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα
- Από τα βιομηχανικά απόβλητα σε παγκόσμιο φαινόμενο: Είναι το γκλίτερ πολιτικό statement;
- Η ζωή μετά τον χωρισμό: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού;
- Αδιαφάνεια τιμών στα φάρμακα και καθυστέρηση νέων θεραπειών στην Ευρώπη



