Λίγες μέρες μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Μεξικό, ανάμεσα στους οπαδούς της Κερέταρο και της Άτλας, ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε ερασιτεχνικό τουρνουά στην Αργεντινή.
Στη διαδικασία των πέναλτι ηττήθηκε η Κόρδοβα Λα Πουέρτα από τη Σπορτίβο Τιρολέσα, στο πλαίσιο ενός τουρνουά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης η κατάσταση ξέφυγε τελείως, με τους παίκτες των γηπεδούχων να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αργεντινού Εντουάρντο Παστορίνο.
Έτσι, ο διαιτητής της αναμέτρησης δέχτηκε επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας, που τον πήραν στο κυνήγι και άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να διακομιστεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Λίγκας του Κολόν, Γκουστάβο Γκαρσία, καθώς πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά και αυτός δέχτηκε επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της Λα Πουέρτα.
Grave episodio de violencia ⚽
Jugadores golpearon fuertemente al árbitro en el marco de un torneo de fútbol amateur en Colonia Tirolesa. También resultó agredido el presidente de la Liga Regional Colón, Gustavo Garcia.Este jueves se realizarían las denuncias correspondientes. pic.twitter.com/OUcsalEbNK
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ