Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική συνομιλία με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολιντίμιρ Ζελένσκι. Σύμφωνα με την ιταλική προεδρία της κυβέρνησης, ο Μάριο Ντράγκι εξέφρασε και πάλι την βαθιά αλληλεγγύη του ιταλικού λαού προς τον ουκρανικό.
Παράλληλα, καταδίκασε τις ρωσικές επιθέσεις κατά του άμαχου πληθυσμού και των πυρηνικών υποδομών, υπογράμμισε εκ νέου τη βούληση της Ιταλίας να προσφέρει στήριξη και βοήθεια στην Ουκρανία και στον πληθυσμό της και επανέλαβε ότι η χώρα του συμμερίζεται το ότι η Ουκρανία είναι μέρος της ευρωπαϊκής οικογένειας.
Ο πρόεδρος Ζελένσκι ευχαρίστησε τον Μάριο Ντράγκι για την εγγύτητα και την αλληλεγγύη της Ιταλίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας