Ο Μάνος Δημητρούλης μας ετοιμάζει τορτελίνι φούρνου με μανιτάρια και σπανάκι
Εύκολη συνταγή που θα σας εντυπωσιάσει
Ο Μάνος Δημητρούλης βρέθηκε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μας ετοίμασε ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών.
Υλικά:
- 1 συσκευασία τορτελίνι με τυριά και ντομάτα
- 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 100 γρ. φρέσκο baby σπανάκι
- 30 γρ. τριμμένο ρεγκάτο light
- 40 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 700 γρ. σάλτσα βασιλικού
- 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ σκόνη σκόρδου
- αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Πάρμα – Φιορεντίνα 1-0: Ο Σόρενσεν «εκτέλεσε» τους Βιόλα
- Συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ την Δευτέρα στη Φλόριντα – Συνομιλίες για τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ

