Η UEFA ανακοίνωσε το διαιτητή για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα, στέλνοντας στο Καραϊσκάκη έναν από τους πιο έμπειρους ρέφερι στην Ευρώπη.
Ο λόγος για τον Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, ο οποίος την Πέμπτη (19:45) θα σφυρίξει το ματς των Πειραιωτών με τους Μπεργκαμάσκι στο φαληρικό γήπεδο.
Ο ισπανός διαιτητής έχει βρεθεί πολλές φορές στο δρόμο του Ολυμπιακού, καθώς αυτή θα είναι συνολικά η πέμπτη φορά που θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης σε ματς των Πειραιωτών.
Βοηθοί του θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, τέταρτος ο Χαβιέρ Αρμπερόλα Ρόχας και στο VAR θα είναι ο Χαρτ Μαρτίνεθ Μουνουέρα με βοηθό τον Γκιγέρμο Κουάδρα Φερνάντες.
Στο παρελθόν ο Ντελ Θέρο Γκράντε έχει διευθύνει τα ακόλουθα παιχνίδια ελληνικών ομάδων:
Με γκολ του Ματσάν, ο Παναιτωλικός έφυγε με το διπλό από τις Σέρρες και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 9η θέση – Τελευταίος και στο -3 από την 13η θέση ο Πανσερραϊκός.