Νίκος Ανδρουλάκης: «Παλαιοκομματική και ξεπερασμένη η προσπάθεια ελέγχου και χειραγώγησης φορέων»
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για «μεθοδευμένη αποπομπή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου από τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας», η οποία αποδεικνύει, όπως είπε, πως «η κυβέρνηση θέλει ένα επιμελητηριακό θεσμό άφωνο και άβουλο»
Με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι «η αυτοτέλεια των επιμελητηρίων είναι προαπαιτούμενο για τη σωστή λειτουργία και επιτέλεση του θεσμικού τους ρόλου», ενώ έκανε λόγο για «μεθοδευμένη αποπομπή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου από τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας», η οποία αποδεικνύει, όπως είπε, πως «η κυβέρνηση θέλει ένα επιμελητηριακό θεσμό άφωνο και άβουλο».
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «η προσπάθεια ελέγχου και χειραγώγησης φορέων, επειδή θέτουν με εμφατικό τρόπο τα ζητήματα της κρίσης και της ακρίβειας που πλήττουν τις επιχειρήσεις, είναι παλαιοκομματική και ξεπερασμένη».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας