Η Κόνι Μεταξά απαντά με χιούμορ στα κακόβουλα σχόλια – «Έχω συγκινηθεί…»
Η τραγουδίστρια την Τετάρτη έδειξε στους φίλους της το εντυπωσιακό μονόπετρο του αρραβώνα της και δέχτηκε δεκάδες ευχές.
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ετοιμάζονται να παντρευτούν.
Η τραγουδίστρια την Τετάρτη έδειξε στους φίλους της το εντυπωσιακό μονόπετρο του αρραβώνα της και δέχτηκε δεκάδες ευχές.
Η τραγουδίστρια φαίνεται πως ανάμεσα στις ευχές για τον αρραβώνα της με τον Μάριο Καπότση δέχτηκε και μερικά κακόβουλα σχόλια, στα οποία μάλιστα απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο instagram.
«Ξέρετε τώρα εγώ δεν μπορώ να μη μιλήσω, απλά μου φαίνεται τρελό που κάποιοι άνθρωποι στην πιο μεγάλη χαρά αυτών των ανθρώπων, βρίσκουν πάλι τρόπο να πούνε αρνητικά, κακά και άσχημα σχόλια», ανέφερε η Κόνι Μεταξά.
Ενώ σε δεύτερο βίντεο σχολίασε με χιούμορ: «Δηλαδή με συγκινεί αυτό το πράγμα, έχω συγκινηθεί», είπε η Κόνι Μεταξά η οποία πλέον ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση.
Δείτε τα βίντεο
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ


