Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί αυτήν την ώρα την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν αναχωρήσει για το Μπέργκαμο και το σπουδαίο παιχνίδι με την Αταλάντα, στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για το μεγάλο ματς με την ομάδα του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δημοσίευσε live streaming από την προπόνηση στο Ρέντη, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιταλία για το αυριανό ματς με τους Μπεργκαμάσκι.
Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα ο Πέδρο Μαρτίνς θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς με την Αταλάντα.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.