Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση πριν από τη μάχη με την Αταλάντα
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την Αταλάντα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα
Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί αυτήν την ώρα την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν αναχωρήσει για το Μπέργκαμο και το σπουδαίο παιχνίδι με την Αταλάντα, στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για το μεγάλο ματς με την ομάδα του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δημοσίευσε live streaming από την προπόνηση στο Ρέντη, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιταλία για το αυριανό ματς με τους Μπεργκαμάσκι.
Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα ο Πέδρο Μαρτίνς θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς με την Αταλάντα.
Δείτε την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού:
- Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 79-93: Έσπασε την «κατάρα» και πάει για 6άδα!
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 102-88: Τη… διέλυσε με σούπερ δίδυμο Ντόρσεϊ – Βεζένκοφ
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
- Οργή Καραπαπά για διαρροές ορισμών: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ» – pics
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442