Σάκης Ρουβάς: Ο Νίκος Τερζής του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του μετά τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη
Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε σε συνέντευξή του ότι αγαπά και θαυμάζει τον σκηνοθέτη, που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν έντονα ήταν και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Νίκος Τερζής.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, πήρε θέση και ανακοίνωσε πως θα του απαγορεύσει να λέει από δω και στο εξής τα τραγούδια του.
Μάλιστα, ενημέρωσε πως η δικηγόρος του προβαίνει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.
«Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;», έγραψε αρχικά βάζοντας το hashtag #Ρουβάς.
Στη συνέχεια απάντησε σε έναν χρήστη ότι ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες αναφέροντας ότι το «Πράττει ήδη η δικηγόρος μου».
Το tweet του
Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος; #Ρουβας
— Nicos Terzis (@nicos_terzis) February 12, 2022
Τι έχει συμβεί
Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2) και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην παράσταση Βάκχες.
Απαντώντας τόνισε ότι έμεινε έκπληκτος όταν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης οδηγήθηκε στη φυλακή και παραδέχτηκε πως ό,τι συναίσθημα έχει για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης.
Μάλιστα, τον παρομοίασε με τους «ναρκομανείς» και υπογράμμισε πως «είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια».
- Η Νιγηρία παρείχε τις πληροφορίες στις ΗΠΑ για την επίθεση – Θα ακολουθήσουν κι άλλα πλήγματα, λέει ο ΥΠΕΞ
- IFFHS: Ο Τουρπέν καλύτερος διαιτητής του 2025 (pics)
- Επίθεση με μαχαίρι στο μετρό του Παρισιού – Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν
- Μυστήριο με την εξαφάνιση του 45χρονου διοικητή της Πυροσβεστικής – Συνεχίζονται οι έρευνες
- Με ιστορικό γκολ του Σαλάχ, η Αίγυπτος νίκησε τη Νότιο Αφρική (1-0)
- Μπλόκα: Συσκέψεις σε όλη τη χώρα από τους αγρότες – Το κρίσιμο ραντεβού στη Νίκαια



