Eνταση σημειώθηκε στο Κορωπί κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού από την Καρδίτσα.
Εντονο ύφος και… φθορές
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο μόλις επέστρεψαν στο Κορωπί είδαν μπροστά τους 40 οπαδούς της ομάδας να καταφέρονται εναντίον τους με έντονο ύφος.
Οι φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο Κορωπί και ζήτησαν εξηγήσεις για την αρνητική πορεία του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό και απαίτησαν άμεση βελτίωση της εικόνας ενόψει της συνέχειας.
Μάλιστα, οι οπαδοί των «πρασίνων» προκάλεσαν μικρές φθορές κατά την αποχώρησή τους.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.