NBA – Ο Αντεμπάγιο κάνει poster τον Γουίλιαμς στην κορυφή του Top 10
Ο Μπαμ Αντεμπάγιο είπε να δοκιμάσει τα… αντανακλαστικά του Ρόμπερτ Γουίλιαμς και κάρφωσε στο πρόσωπό του
Ο Μπαμ Αντεμπάγιο είδε τους Χιτ να διαλύονται από τους Σέλτικς, όμως, όταν το ματς ήταν ακόμη ανταγωνιστικό, πρόσφερε τη φάση του αγώνα.
Νίκησε αρχικά στα πόδια τον Τζέιλεν Μπράουν κι επόμενος αντίπαλός του ήταν ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς, τον οποίον αποφάσισε να αντιμετωπίσει διαφορετικά.
Πάτησε γερά και ξεκίνησε την… πτήση, με στόχο το κάρφωμα.
Ο νεαρός παίκτης των γηπεδούχων τον συνάντησε στον αέρα, προσπαθώντας να τον ανακόψει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο σέντερ των Χιτ βγήκε τελικά νικητής από την εναέρια μονομαχία και τελείωσε τη φάση με ένα εμφατικό poster κάρφωμα, παίρνοντας και την πρώτη θέση στο Top 10 του NBA.
Δείτε όλη τη λίστα εδώ:
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης