Άρτα: Αγνοούμενος ορειβάτης καταγράφει με το κινητό του τη διάσωσή του
Ο πυροσβέστης έκανε ορειβασία στην περιοχή και κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε από το χιόνι και τον παγετό.
Συγκλονίζουν οι εικόνες που καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο ο 48χρονος πυροσβέστης που χάθηκε σε ορεινή περιοχή στο Αθαμάνιο Άρτας. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσής του.
- Διαβάστε επίσης: Άρτα: Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για την διάσωση 48χρονου ορειβάτη
«Προσπαθεί να προσεγγίσει σιγά σιγά για να βγει ο διασώστης από την πόρτα», ακούγεται να λέει στο βίντεο.
Ο πυροσβέστης έκανε ορειβασία στην περιοχή και κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε από το χιόνι και τον παγετό.
Στο σημείο κινήθηκε κλιμάκιο της 5 ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό από τα Γιάννινα αλλά οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο που τους υπέδειξε τηλεφωνικά ο εγκλωβισμένος συνάδελφός τους.
- Τσουκάλας για σκάνδαλο υποκλοπών: Η δημόσια τοποθέτηση Γεραπετρίτη δημιουργεί εύλογα ερωτήματα
- Δένδιας: Ιστορικός σταθμός για την ελληνική Δικαιοσύνη η τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση για τη Χρυσή Αυγή
- Εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: Το Ιράν σφυροκοπά το feed των influencers, ο πόλεμος ως POV και τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή
- Νέα Αριστερά για Χρυσή Αυγή: Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν τελειώνει στις δικαστικές αίθουσες
- Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με Γουόκαπ – Τι γίνεται με Βεζένκοφ
- Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου





