Πάνος Καλίδης: Δεν θα ξαναπήγαινα, μου πήρε μήνες να να συνέλθω
Ο τραγουδιστής συμμετείχε στο Survivor και όπως αποκάλυψε δυσκολεύτηκε να συνέλθει μετά την περιπέτειά του
Ο Πάνος Καλίδης μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και απάντησε στην εκδοχή να πήγαινε ξανά στον Άγιο Δομίνικο.
Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι υπήρχε καμία περίπτωση να συμμετάσχει ξανά στο παιχνίδι καθώς του πήρε πολύ καιρό για να ξεπεράσει όλη την κατάσταση που είχε βιώσει εκεί.
Ο τραγουδιστής μίλησε για τον φετινό κύκλο του Survivor και για τα ευτράπελα που συμβαίνουν εκεί, δίνοντας κάποια hints για την ομάδα των Διασήμων και το πώς εκείνοι σαν ομάδα, διαχειρίζονταν τις ήττες τους.
Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει καλές προσωπικότητες μέσα, έχει αγωνιστές, έχει ανθρώπους που σίγουρα τους βλέπεις και χαίρεσαι να τρέχουν. Όπως ο Γιωρίκας και ο Κατσαούνης. Προσωπικότητες που θα ξετυλιχτούν στο μέλλον και θα μπορείς να σχολιάσεις πολλά πράγματα… Μετά από ήττες ή οποιοδήποτε αγώνισμα, η δική μας ομάδα μαζευόταν γύρω από την φωτιά και συζητούσε ορισμένα θέματα, που μπορεί να μας απασχολούσαν και έπρεπε να τα λύσουμε… Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, είναι πολύ δύσκολο. Μου πήρε τέσσερις μήνες να συνέλθω σωματικά, όμως ήταν μια τεράστια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ».
Δείτε το βίντεο
- Τι αλλάζει με τον «Τειρεσία των ενοικιαστών» – Το νέο σύστημα ενοικίασης κατοικιών
- Ισπανία: Εκτέλεσε πέναλτι κι έστειλε τη μπάλα στο… υπερπέραν! (vid)
- Γεραπετρίτης: Ασύμμετρα τα χτυπήματα του Ιράν λόγω έλλειψης ηγεσίας – Δεν είναι μέσα στο σχεδιασμό των Ιρανών αυτή τη στιγμή η Σούδα
- Πέθανε ο μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη λεωφόρο Συγγρού
- Τραμπ: «Το Ιράν αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας για το πυρηνικό του πρόγραμμα – Τους διαλύουμε»
- O Γούντι Χάρελσον έγινε φίλος με τον Χάρισον Φορντ εξαιτίας ενός τρίλεπτου ασταμάτητου γέλιου



