Με ανάρτησή του στα social media, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο μεγάλο πρότζεκτ, υπογραμμίζοντας πως το γήπεδο των «πρασίνων» είναι πλέον πολύ κοντά.
«Σήμερα το απόγευμα στην περιοχή των Ελληνορώσων, στην Πλατεία Πηνελόπης Δέλτα. Γι’αυτά που έγιναν, αλλά κυρίως για όλα όσα πρέπει να γίνουν.
ΥΓ: και στην «πράσινη» ΤΖΑΤΖΙΚΟΚΙΝΗΣΗ, με τους φίλους μου, μιλώντας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού που οι σημερινές ανακοινώσεις το φέρνουν ακόμη πιο κοντά», ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων για τον Βοτανικό.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Αναψαν τα αίματα στον Βόλο. Περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια - Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να ελέγξουν την κατάσταση
Ραζβάν Λουτσέσκου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις αρχικές 11άδες ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε εκτός έδρας την Χετάφε με 2-0 και αύξησε τη διαφορά (+11) από τη δεύτερη Ρεάλ. Πλέον, απέχει δυο νίκες από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος