Αναλαμβάνει την εθνική Ρουμανίας ο Μπόλονι
Έτοιμος να αναλάβει την εθνική ομάδα της πατρίδας του για δεύτερη φορά στην καριέρα του είναι ο Λάζλο Μπόλονι.
Προ των πυλών της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας φαίνεται πως είναι ο Λάζλο Μπόλονι! Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να αναλάβει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του αφού είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ομοσπονδία.
Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Ρουμανίας, υπάρχει μία μικρή οικονομική διαφορά η οποία αναμένεται όμως να γεφυρωθεί και ο πολύπειρος προπονητής θα πάρει το τιμόνι της Εθνικής στα χέρια του. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ραντεβού με την Ομοσπονδία της χώρας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επέλθει οριστική συμφωνία.
Η εθνική Ρουμανίας ήταν η δεύτερη ομάδα που είχε αναλάβει στην καριέρα του ο Μπόλονι (2000) μετά τη Νανσί, ενώ ακολούθησαν οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρεν, Μονακό, Αλ Τζαζίρα, Σταντάρ Λιέγης, Αλ Γουάχντα, Λανς, ΠΑΟΚ, Αλ Κορ, Ιτιχάντ, Αντβέρπ, Γάνδη και Παναθηναϊκός.
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Τρίτη σερί νίκη και βλέπει 8αδα, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι
- Σλάβια – Μπαρτσελόνα 2-4: Πέρασε από την Πράγα και βλέπει οκτάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]
