Σέρρες-Ο Δήμαρχος μοίρασε καυσόξυλα σε φτωχά νοικοκυριά
Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης διένειμε σε ευάλωτα νοικοκυριά στις Σέρρες καυσόξυλα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ψύχος. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και καταδεικνύει το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φτωχότερες οικογένειες στην Περιφέρεια
Στις Σέρρες ο Δήμαρχος Χρυσάφης αποφάσισε να προβεί σε μια προμήθεια διαφορετική από το παρελθόν με σκοπό να ανακουφίσει τις οικογένειες που αδυνατούν να αγοράσουν έστω καυσόξυλα για να ζεστάνουν το σπιτικό τους. Αυτό αποτελεί μια καλή πρακτική κοινωνικής πολιτικής, αλλά παράλληλα τονίζει τις αυξανόμενες ανάγκες ανθρώπων σε όλη την χώρα. «Ο Δήμος Σερρών δεν περιορίζεται μόνο σε μεγάλα έργα και σε θέματα καθημερινότητας αλλά ταυτόχρονα έχει ως προτεραιότητα την Κοινωνική Πολιτική και το ανθρώπινο πρόσωπό του προς τους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματική ανάγκη».
Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης για τη δράση διανομής καυσόξυλων που υλοποιεί για πρώτη φορά εφέτος ο Δήμος με στόχο τη στήριξη των ευάλωτων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών.
Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκε η διανομή καυσόξυλων κατ΄οίκον στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Σερρών..
«Με τη διανομή των καυσόξυλων και τη δράση των διατακτικών για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης επεκτείνουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Στόχος μας είναι από τη νέα χρονιά να στηρίξουμε περισσότερες οικονομικά αδύναμες οικογένειες διευρύνοντας περαιτέρω τους ωφελούμενους των δράσεων», επεσήμανε ο κ. Χρυσάφης κατά την παραλαβή των καυσόξυλων προκειμένου να διανεμηθούν κατ΄οίκον στους δικαιούχους.
Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών Σωτηρία Πάνου υποστήριξε ότι το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Σερρών είναι πάντα σπουδαίο με συνεχείς πράξεις αλληλεγγύης.
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442