Τάπες, καρφώματα και ωραίες συνεργασίες έχει το «μενού» από το Top 10 του NBA, με τον ΝτεΆαρον Φοξ των Κινγκς να κατακτά την κορυφή στο σχετικό βίντεο.
Ο πόιντ γκαρντ των Βασιλιάδων παίρνει φόρα και μας δείχνει μια πλευρά που δεν αποκαλύπτει συχνά, καθώς «ίπταται» και τελειώνει τη φάση με ωραίο κάρφωμα.
Ο Τζον Κόντσαρ σκέφτηκε για μια στιγμή να κάνει κάτι, αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν το μετάνιωσε και παραμέρισε.
Πιο κάτω συναντά κανείς το poster κάρφωμα του Μαν στον Γιόκιτς, τον… συνήθη ύποπτο Τζα Μοράντ, που «χορεύει» τους Κινγκς, τη συστημένη πάσα του Χίρο στον Μπάτλερ, που λειτουργεί σαν παίκτης του NFL.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.