«Πολυβόλο» ο Ολυμπιακός – 61 πόντους στο ημίχρονο
Ο Ολυμπιακός έβγαζε «φωτιές» στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο με τον Ιωνικό, κλείνοντας το 20λεπτο με 61 πόντους στο ενεργητικό του
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και φρόντισε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και σημείωσαν 61 πόντους σε 20 λεπτά αγώνα.
Σε αυτό βοήθησε και το ελεύθερο παιχνίδι του Ιωνικού, που άφησε τις σκοπιμότητες και επέτρεψε το γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση.
Ο Ολυμπιακός έβαλε 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 34 στο δεύτερο, με το 61-41 του ημιχρόνου να διαμορφώνεται με τρίποντο του Σακίλ ΜακΚίσικ.
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Tο παράδειγμα της Ρόμα και τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν για τον Ολυμπιακό (vid)
- Οι αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Στο κρεβάτι μου βάζω 10′, είμαι ηφαίστειο» (pics)
- «Πετάει» για Γερμανία ο Ολυμπιακός (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442