Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας έπεσε στην μπροστινή πόρτα του οχήματος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Ειδικότερα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, περί τις 22.30 στο λεωφορείο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο 32, Ηλιούπολη – Αριστοτέλους, ένας άνδρας περίπου 60 ετών σωριάστηκε στο πάτωμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με το thesstoday, στο λεωφορείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο οδηγός κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.
Κατά τη διάρκεια της αναμονής ο ίδιος ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, δεν μιλούσε με τους γύρω του, ενώ οι επιβάτες βγήκαν έξω από το αστικό περιμένοντας τους άνδρες του ΕΚΑΒ.
Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν ότι ο άνδρας επιβιβάστηκε από την πλατεία Αριστοτέλους στο αστικό και φαινόταν εξαρχής ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.
Φέρεται δε να έπεσε κάτω μια ακόμη φορά καθώς παρουσίαζε έντονη αστάθεια, να σηκώθηκε με τη βοήθεια κάποιων επιβατών και να ξαναέπεσε κάτω σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας