Τον Νεμάνια Νέντοβιτς θα έχει στη διάθεσή του ο Δημήτρης Πρίφτης, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς ο Σέρβος συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα της ελληνικής ομάδας.
Ο Σέρβος γκαρντ που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε τρομερή κατάσταση, είχε υποστεί διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο για την Basket League, μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα μέρες.
Σήμερα όμως ο Δημήτρης Πρίφτης έκρινε ότι ο «Νέντο» θα μπορέσει να δώσει το παρών και να βοηθήσει τους Πράσινους σε ένα πολύ δύσκολο ματς, παρότι εννοείται πως δεν βρίσκεται στο 100%.
Από την άλλη πλευρά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντιμετωπίζει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα καθώς μετά τους Νικ Καλάθη, Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες και Σέρχι Μαρτίνεθ που βρίσκονταν εκτός, νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως ο Νάιτζελ Χέιζ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.