Άνω κάτω αναμένεται να κάνει τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η  ξανθιά καλλονή, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», όπως όλα δείχνουν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του «Survivor» και μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει.

Η 35χρονη θα κάνει θραύση λόγω της σέξι εμφάνισής της και θα μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Στα 18 της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate» και λίγα χρόνια μετά σκολούθησε η συμμετοχή στο «My Style Rocks». Η ενασχόληση της με τη μόδα δε σταμάτησε ποτέ, ξεκίνησε από το 2006 και συνεχίζει έως σήμερα.

Το αν θα τα πάει καλά στα αθλήματα ή όχι στο ριάλιτι επιβίωσης είναι απορίας άξιο αλλά μάλλον μικρή σημασία θα έχει.

Το σίγουρο είναι ότι τις πρώτες ημέρες θα αναστατώσει την παραλία. Άλλωστε η επιλογή που έκανε η παραγωγή στο όνομα της δεν έγινε τυχαία.

Οι φωτογραφίες της Instagram «μιλούν» από μόνες τους.

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε