Οι Alcatrash «αποκαλύπτονται» στο MEGA STAR
Το όνομα του συγκροτήματος το έβγαλε ο… λογιστής τους
Για τη μέχρι τώρα πορεία τους στη μουσική και τους στόχους τους για το μέλλον μίλησαν στο MEGA STAR οι Alcatrash.
Όπως σημείωσαν το όνομα του συγκροτήματος το έβγαλε ο… λογιστής τους, καθώς οι ίδιοι είχαν προτείνει άλλες trash εκδοχές, μεταξύ των οποίων και το «Ντένυ Μαρκορά».
«Μας άρεσαν τα trash πάρτι, πηγαίναμε σαν έφηβοι και είπαμε να το κάνουμε με live μουσική» τόνισαν, με το πρώτο λογοπαίγνιο που σκέφτηκαν για όνομα να είναι το «Trash Mahal».
«Ανυπομονούσαμε για τις live εμφανίσεις δύο χρόνια τώρα, δεν βλέπαμε την ώρα. Δεν είμαστε και πολύ του lockdown. Είμαστε κοινωνικοί, θέλουμε να διασκεδάζουμε τον κόσμο» συμπλήρωσαν, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν διαφορές στο πρόγραμμα των live εμφανίσεων με αυτό που παρουσιάζουν στο «Καλό Μεσημεράκι».
Όσο για τη σκέψη για solo καριέρα και τη διάλυση του συγκροτήματος, διέψευσαν κάθε τέτοιο σενάριο!
- Βεζένκοφ: «Κάθε εβδομάδα πρέπει να δίνουμε το 100%»
- Νάνα Μούσχουρη: Η Γαλλία υποκλίνεται στο λευκό ρόδο της Αθήνας – Βράβευση στα Victoires d’honneur 2026
- Στον πάγο το Βερολίνο – Πάγωσαν κανάλια και λίμνες – Προβλήματα στις μεταφορές
- «Τα 100 εκατ. ευρώ δεν συγκινούν την Μπάγερν για τον Καρλ»
- «Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς;»: Αιχμηρή απάντηση Αποστολόπουλου σε Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο
- Ευρώ: Το… roadmap για μια Ευρώπη ενιαία και ισχυρή


