Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ουγγαρέζος – Θα ήθελα να κάνω ένα πραγματικό talk show

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Θα ήθελα να κάνω ένα πραγματικό talk show

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε και για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε στο MEGA STAR ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας, γιατί βρίσκομαι στο MEGA STAR, που ήταν η πρώτη πρόταση που είχα να είμαι συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Στικούδη. Με επέλεξαν, αλλά δεν με άφησε τότε το MAD» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Για τη παρουσία του στην «Ελένη» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε ότι «η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που σε προάγουν, σε πάνε ένα βήμα παραπέρα». «Η Ελένη είναι ένα σεμινάριο τηλεοπτικό, εντός και εκτός αέρα» συμπλήρωσε.

«Θα ήθελα να κάνω ένα πραγματικό talk show, αλλά όχι έτσι όπως έχουν γίνει τώρα, που ο καθένας αντιγράφει ή το “φοράει” στον τρόπο του. Όχι να πάρουμε ένα κομμάτι από τον Τζίμι Φάλον, αλλά να γίνει με έναν τύπο που ο οποίος θα κάνει όσα κάνει και αυτός» τόνισε για την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον.

«Γενικά θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την οικειότητα και το θάρρος που έχω αναπτύξει με τους ανθρώπους του χώρου» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ξεχνάμε ότι πίσω από την κάμερα υπάρχουν άνθρωποι. Δεν κάνουμε τηλεόραση για την πάρτη μας, κάνουμε τηλεόραση για τους ανθρώπους που μας βλέπουν» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του MEGA για την πορεία της τηλεόρασης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024