Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o

Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]

Ένας γείτονας του είπε ότι τέσσερα αγόρια είχαν σκαρφαλώσει στη Ferrari και το είχαν χρησιμοποιήσει επανειλημμένα ως τσουλήθρα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ένας ιδιοκτήτης Ferrari στη νοτιοδυτική Κίνα εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά, αφού κάποια παιδιά χρησιμοποίησαν το supercar του ως τσουλήθρα, προκαλώντας του ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης, πάρκαρε την κόκκινη Ferrari του, αξίας 3,6 εκατομμυρίων γιουάν (5ο0.000 ευρώ), σε έναν εξωτερικό χώρο πριν φύγει για επαγγελματικό ταξίδι.

Ενώ έλειπε, ένας γείτονας του είπε ότι τέσσερα αγόρια είχαν σκαρφαλώσει στο όχημα και το είχαν χρησιμοποιήσει επανειλημμένα ως τσουλήθρα.

Το σοκ του ιδιοκτήτη της Ferrari

Όταν  επέστρεψε, βρήκε γρατσουνιές στο αμάξωμα και έναν ραγισμένο προφυλακτήρα.

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε στο Jiupai News ότι αρχικά απέφευγε να πάει σε μια έκθεση της Ferrari επειδή οι φερόμενοι ως ένοχοι ήταν παιδιά και, ως πατέρας, ήθελε να είναι επιεικής. Οι επισκευές εκεί, είπε, θα είχαν ξεκινήσει από περίπου 100.000 γιουάν (1ο.000 δολάρια ευρώ).

Αντί γι’ αυτό απευθύνθηκε σε εξειδικευμένα φανοποιεία, επιλέγοντας μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα η τελική εκτίμηση επισκευής να διαμορφωθεί στις 29.360 γιουάν (4.000 ευρώ).

Οι γονείς προσφέρθηκαν να καταβάλουν μόλις 1.000 ευρώ ως αποζημίωση, ποσό που απείχε σημαντικά από το πραγματικό κόστος επισκευής. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι τα παιδιά δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για όσα συνέβησαν.

To βίντεο με τα παιδιά να παίζουν πάνω στη Ferrari

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ολόκληρο το περιστατικό. Στο βίντεο διακρίνονται τα παιδιά να σκαρφαλώνουν στο καπό, να περπατούν πάνω στην οροφή, να κάθονται στο παρμπρίζ και στη συνέχεια να γλιστρούν πάνω στο τζάμι, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά το ιταλικό supercar ως αυτοσχέδια τσουλήθρα.

YouTube thumbnail

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026
Cookies