Λεβέντης – Νίκησε τον κοροναϊό – Βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο
Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο είναι φανερά καταβεβλημένος
Εξιτήριο από τον… δέκατο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αναμένεται να πάρει σήμερα και εκτός απροόπτου ο Βασίλης Λεβέντης καθώς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, έχοντας παλέψει επί μήνες με τον κοροναϊό.
Ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο είναι φανερά καταβεβλημένος έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.
Υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες
Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης με τον ίδιο να είναι, πάντως, ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κοροναϊό.
- Άρχισε το τελικό ξεκαθάρισμα στην Αριστερά πριν το κόμμα Τσίπρα – Nέες οδύνες στη Νέα Αριστερά, ρήξεις στο ΣΥΡΙΖΑ
- Νεκροί στο Τελ Αβίβ από ιρανικά πλήγματα – Σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό
- Συνταγή: Ματσάτα με μπολονέζ μανιταριών
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
- Καμπανάκι από τον ΥΠΕΞ του Ιράν: «Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους»
- Όχι μόνο για την εμφάνιση: Το κίνητρο των γυναικών για να συνεχίσουν την άσκηση


