Λένα Παπαληγούρα – Δύο αγαπημένοι μου άνθρωποι έχασαν τις μαμάδες τους επειδή φοβήθηκαν το εμβόλιο
Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για την πανδημία και το εμβόλιο κατά του κοροναϊού
Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για την πανδημία και το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.
Η ηθοποιός αποκάλυψε στο Love it ότι δύο αγαπημένα της πρόσωπα έχασαν τις μητέρες τους επειδή εκείνες δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.
«Για εμένα το εμβόλιο είναι ένα αγαθό που μας δόθηκε. Καταλαβαίνω τον φόβο των ανθρώπων, αλλά νομίζω στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε και να βγούμε από όλο αυτό» τόνισε αρχικά.
Στη συνεχεία, πρόσθεσε: «Αν τα παιδιά μου ήταν μεγαλύτερα, θα τους έκανα το εμβόλιο. Καταλαβαίνω πάρα πολύ τους φόβους και εγώ φοβάμαι. Θα διάβαζα όλες τις έρευνες, θα μιλούσα με την παιδίατρό μου. Εγώ έχω δύο πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους που έχασαν και οι δύο τις μαμάδες τους, επειδή φοβήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο. Βλέποντας όλα αυτά, για εμένα ο πραγματικός φόβος είναι αυτός ο ιός».
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
- Γυναίκα ανακάλυψε 35 αυθεντικά χαρακτικά του Ρέμπραντ σε παλιό οικογενειακό συρτάρι
- Αλήθεια: Γιατί δεν την λέμε πάντα, ιδιαίτερα στους δικούς μας ανθρώπους;
- Φόβους για πανδημία από γρίπη των ζώων εκφράζει ο ΠΟΥ
- Γιατί δεν ήρθε ακόμη το τέλος της κυριαρχίας του δολαρίου
- Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί – «Ακροβατισμοί» Μερτς μεταξύ ΗΠΑ, Κίνας και πολιτικής φθοράς στη Γερμανία
- Βρετανία: Μια υδραυλικός κατόρθωσε να ανατρέψει τα εκλογικά σχέδια του Κιρ Στάρμερ





