Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλειπε και ο Θανάσης φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της οικογένειας στο Fiserv Forum, εκεί όπου οι Μπακς, αφού πρώτα καλωσόρισαν με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή τον Πι Τζέι Τάκερ, επικράτησαν εύκολα των Χιτ με 124-102.
Ο έλληνας φόργουορντ πάτησε παρκέ για 15:58΄ και μαζί με τους 10 πόντους (5/7 σουτ) και 4 ριμπάουντ, είχε και ένα θερμό επεισόδιο με τον Γκέιμπ Βίνσεντ προς τα τέλη της 3ης περιόδου, όπου όλα είχαν κριθεί όσον αφορά το νικητή.
Ο γκαρντ των Χιτ εφόρμησε στο καλάθι και κέρδισε το φάουλ, με τον Θανάση να συνεχίζει τη φάση ενόσω ήταν πεσμένος στο παρκέ, με τον 26χρονο να τον κλοτσά με τα πόδια στην προσπάθειά του να σηκωθεί, κάτι που εξόργισε τον παίκτη των Μπακς, με τους ψυχραιμότερους ωστόσο να σβήνουν τη φωτιά πριν καν ανάψει και τους διαιτητές να τιμωρούν τους δύο πρωταγωνιστές με τεχνική ποινή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).