Η καριέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της, με τον «βασιλιά» να έχει κάνει τα πάντα όσο καιρό βρίσκεται στα παρκέ του ΝΒΑ.
Πλέον ο 37χρονος παίκτης έχει ξεκινήσει να σκέφτεται και το μέλλον, καθώς φαίνεται πως σκέφτεται να ακολουθήσει τα χνάρια του Μάικλ Τζόρνταν και να αποκτήσει μια ομάδα στη λίγκα.
Συγκεκριμένα, ο Όμιλος «Fenway Sports Group» στον οποίο μετέχει, προσανατολίζεται στην αγορά ενός franchise του ΝΒΑ. Όλα αυτά αναμένεται να συμβούν μόλις η εταιρεία ολοκληρώσει την απόκτηση των Pittsburgh Penguins του NHL (ομάδα του αμερικάνικου χόκεϊ).
Μένει λοιπόν να δούμε αν τελικά γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να δούμε αν ο ΛεΜπρόν βρεθεί σε άλλη μία ομάδα, καθώς θυμίζουμε πως διαθέτει ένα μικρό μέρος των μετοχών της Λίβερπουλ.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.