Θέμης Αδαμαντίδης – Τροχαίο ατύχημα για τον τραγουδιστή
Τι συνέβη στον Θέμη Αδαμαντίδη;
Σε τροχαίο ενεπλάκη αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο «Εμπατή» όπου εμφανίζεται μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.
Σύμφωνα με το nassosblog, ο αγαπημένος τραγουδιστής τραυματίστηκε άσχημα στο γόνατο και τον αστράγαλό του όταν δεύτερο όχημα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τρανταχτεί και να χτυπήσει στο μπροστινό μέρος του οχήματός του.
Η προχθεσινή του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο κατέστη αδύνατο, απόψε όμως θα δώσει κανονικά το «παρών» στο κέντρο αν και τραυματισμένος, πιθανότατα χωρίς να μπορεί να τραγουδήσει όρθιος στην πίστα.
- Βουλιαγμένη: Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την ανάσυρση της σορού του 34χρονου δύτη
- Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε στο πρωτάθλημα ο Λεσόρ, παίζει με Ολυμπιακό
- Συνεργασία Δήμου Ζαχάρως με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πλημμυρών
- Χρηστίδης: Ανεπαρκής η αύξηση του κατώτατου μισθού – Σε αδιέξοδο η κοινωνία
- «Η γη της ελιάς»: Έρχεται απόψε με συγκλονιστικές εξελίξεις στο MEGA
- Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία «Deborah» – Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα

