Θεσσαλονίκη – Νεκρός 39χρονος από κοροναϊό – Δεν πίστευε στην πανδημία
Ο άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες έδινε μάχη σε ΜΕΘ για να κρατηθεί στη ζωή
Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ασσήρου η είδηση του θανάτου 39χρονου πατέρα 2 ανήλικων παιδιών από την περιοχή.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, lagadas.net, ο άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες έδινε μάχη σε ΜΕΘ για να κρατηθεί στη ζωή.
Είχε όμως καθυστερήσει αρκετά την εισαγωγή του, καθώς πίστευε πως έπασχε από μια απλή γρίπη και αρνούνταν την ύπαρξη του κοροναϊού.
Κατά την εισαγωγή του διαπιστώθηκε μεγάλη ζημιά και στους δύο πνεύμονες, με τους γιατρούς να παλεύουν για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που υπέστησαν τα ζωτικά του όργανα.
Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η μητέρα του 39χρονου, ενώ όλα τα μέλη της οικογένειας του νόσησαν πρόσφατα από φονικό ιό.
Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι εκφράζουν τη θλίψη τους για το γεγονός και έχουν να πουν μόνο καλές κουβέντες για τον 39χρονο.
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League!
- Κραν Μοντανά: Συγκλονίζει η μοναδική υπάλληλος που σώθηκε από τη φωτιά – «Βλέπω συνέχεια τα πρόσωπα των νεκρών»
- Γάζα: Ο Ισλαμικός Τζιχάντ θεωρεί ότι το Συμβούλιο Ειρήνης θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ
- «Καλπάζει» η γρίπη, γεμίζουν με ασθενείς τα νοσοκομεία
- Η ΕΕ απαντά στους δασμούς Τραμπ: «Θα υπερασπιστούμε το διεθνές δίκαιο» στη Γροιλανδία
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ


