«Βόμβα» από το Sky Sport Italia – «Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τσιτσιπάς»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πιθανό μέσα στους επόμενους μήνες να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία.
Το Sky Sport Italia μετέδωσε την είδηση ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πιθανότητα επέμβαση στον αγκώνα, πυροδοτώντας «βόμβα» στο παγκόσμιο τένις, αφού εφόσον προχωρήσει σε αποκατάσταση του τραυματισμού του θα μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης.
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επισκέφτηκε τον γιατρό που είχε αναλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς όταν εκείνος είχε πρόβλημα στο ίδιο σημείο και όλα δείχνουν ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα δύο τελευταία τουρνουά του (Παρίσι, Τορίνο), λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού. Ανέφερε, μάλιστα, ότι είναι ένα θέμα που τον ταλαιπωρεί από το 2014.
- Νεαρή αγρότισσα στα μπλόκα: «Για να πάρω έναν καφέ πρέπει να πουλήσω 16 κιλά σιτάρι»
- Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν οι εκτελεστές που αναλάμβαναν συμβόλαια θανάτου – Η επίθεση στον Λάλα και ο εμπρησμός σε βενζινάδικο
- Οταν ο Τσιτσιπάς έδωσε για δίπλωμα το 2021 και κόπηκε – Είχε αγοράσει Τesla και δεν μπορούσε να το οδηγήσει
- Λίβανος: Οι IDF άνοιξαν πυρ κατά της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ – Ανακοίνωση καταδίκης από την UNIFIL
- Επένδυση Φλωρίδη στη συκοφαντία και τον κοινωνικό αυτοματισμό – «Μαζεύει» τα περί εγκληματικής οργάνωσης
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης

