Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το βίντεο του Τσιτσιπά πριν από 7 χρόνια που είχε «τρελάνει» τον Μουράτογλου

Το βίντεο του Τσιτσιπά πριν από 7 χρόνια που είχε «τρελάνει» τον Μουράτογλου

Ο Πάτρικ Μουράτογλου δημοσίευσε στα social media, για πρώτη φορά, το βίντεο που είχε δει πριν από 7 χρόνια και τον είχε κάνει να ζητήσει από τον Απόστολο να πάει τον Στέφανο στην ακαδημία του, που βρίσκεται στη γαλλική Ριβιέρα

Αλματα προόδου έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να βρίσκεται στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης και να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου τένις. Σημαντικό ρόλο στη βελτίωση και την… εκτόξευση του συμπατριώτης μας έχει παίξει φυσικά ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Ο Ελληνογάλλος βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του Τσιτσιπά και συμβουλεύει τον Ελληνα τενίστα, ενώ βοηθάει σε τεχνικά ζητήματα τον πατέρα του και προπονητή του Στέφανου, Απόστολο. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του παγκοσμίου τένις, με τον Πάτρικ Μουράτογλου να έχει σαρώσει τα πάντα στο διάβα του και να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του αθλήματος.

Η συνεργασία του 23χρονου τενίστα με τον Ελληνογάλλο ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, όταν ο Μουράτογλου είδε ένα βίντεο του Ελληνα τενίστα στο youtube και ζήτησε από τον πατέρα του να πάει στον Στέφανο στην ακαδημία του, που βρίσκεται στη γαλλική Ριβιέρα. Σήμερα, ο πολύπειρος προπονητής σε ανάρτηση που έκανε στα social media, αναφέρθηκε στον Τσιτσιπά και μάλιστα δημοσίευσε για πρώτη φορά το βίντεο, που είχε δει πριν από 7 χρόνια και τον είχε κάνει να ζητήσει την άφιξη του Ελληνα τενίστα στην ακαδημία του.

«Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ανακάλυψα τον Στέφανο Τσιτσιπά από το YouTube. Ηταν πριν από 7 χρόνια, όταν ο Στέφανος ήταν 16 χρονών και έπαιζε στο Orange Bowl. Τον είδα και εντυπωσιάστηκα από την ανταγωνιστικότητά του. Είδα έναν μελλοντικό πρωταθλητή σε αυτόν και τον κάλεσα να προπονηθεί στην Mouratoglou Tennis Academy. Όπως βλέπετε βελτιώθηκε η τεχνική και η ταχύτητά του. 7 χρόνια μετά, είναι Νο.4 του κόσμου, φιναλίστ Grand Slam και φυσικά είναι ακόμα μέλος της οικογένειας Μουράτογλου» ανέφερε στο μήνυμά του ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024