Μυτιλήνη – Τρεις νεκροί από κορoναϊό τις τελευταίες ώρες
Τις τελευταίες ώρες έχασαν την ζωή τους από κοροναϊό τρεις άνθρωποι στη Λέσβο
Εφιάλτης χωρίς τέλος μοιάζει να είναι ο κοροναϊός στη χώρα μας, αφού καθημερινά η λίστα των νεκρών μεγαλώνει και τα νοσοκομεία γεμίζουν από ασθενείς.
Τις τελευταίες ώρες έχασαν την ζωή τους από κοροναϊό τρεις άνθρωποι στη Λέσβο, μεταξύ των οποίων μία 58χρονη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Δεν είχε εμβολιαστεί
Ο θάνατος της 58χρονης παρασκευάστριας του νοσοκομείου Μυτιλήνης που πέθανε από επιπλοκές του κοροναϊού κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, βυθίσε στο πένθος εκτός από την οικογένεια και τους συναδέλφους της καθώς ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο στο Βοστάνειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, o θάνατος της 58χρονης που ήταν μητέρα ενός παιδιού έγινε γνωστός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Στρατή Κλεάνθη ο οποίος εξέφρασε την οδύνη του, ενώ σύμφωνα με συναδέλφους της εκλιπούσας, δεν είχε εμβολιαστεί και δεν ήθελε να εμβολιαστεί.
- Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά: «Ο Θρύλος ανήκει στο Champions League»
- Πέθανε ο «Lip King» του Botched που δαπάνησε 150.000 δολάρια για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν
- Το ΠΑΣΟΚ ζητεί να ελεγχθεί ο ρόλος, οι επιλογές και οι προτεραιότητες του Υπερταμείου
- Συμφωνίες στην Ουάσιγκτον: Το αμερικανικό LNG αναδιατάσσει τον ενεργειακό χάρτη
- Νίκησαν χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA
- Περιφέρεια αποτυπώνει και χαρτογραφεί τις χωρικές διαστάσεις της φτώχειας





