Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ για την Premier League μετά την επιστροφή από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και φαίνεται πως ο Κώστας Τσιμίκας πάει για βασικός κόντρα στους Κανονιέρηδες.
Ο έλληνας αμυντικός, που τα πήγε εξαιρετικά και με την εθνική ομάδα, επέστρεψε στο Μέρσεϊσαϊντ και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα στο ματς με την Άρσεναλ.
Ο λόγος είναι πως ο Άντι Ρόμπερτσον τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σκωτίας με τη Δανία, η ανησυχία είναι έκδηλη στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ με την κατάστασή του και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες ημέρες.
Ο 27χρονος μπακ αποχώρησε από το ματς με τους Δανούς λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο και η συγκεκριμένη εξέλιξη αναστάτωσε τον Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Ρόμπερτσον θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τσιμίκας θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του, ειδικά μετά την τρομερή σεζόν που πραγματοποιεί με τους Κόκκινους σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί.
Andy Robertson came off injured tonight for Scotland with what looked like a hamstring injury.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.