Άρης – Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης μη χορήγησης πιστοποιητικού
Η ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε και έλαβε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης μη χορήγησης πιστοποιητικού από την ΕΕΑ.
Οι άνθρωποι του Άρη προσέφυγαν τη Δευτέρα(15/11) στα διοικητικά δικαστήρια προσβάλλοντας την απόφαση της ΕΕΑ με στόχο να ανατρέψουν την αποτρέψουν.
Οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν αναβολή στην απολογία τους ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή με την προοπτική της απόφασης επί τις προσφυγής, με το αίτημα τους να γίνεται δεκτό.
Η νέα ημερομηνία απολογίας ορίστηκε η 21 Δεκεμβρίου με τον Άρη στην παρούσα φάση να μην υφίσταται κάποια ποινή, όπως οι τρεις άλλες ομάδες που πέρασαν από την ίδια διαδικασία λόγω μη χορήγησης πιστοποιητικού (Ηρακλής, Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Λάρισας).
- Εκτός δικτύου – Σφίγγει ο κλοιός λογοκρισίας στο ρωσικό Διαδίκτυο
- Επίσημο: Παρελθόν από τη Σεβίλλη ο Αλμέιδα
- Η γυναίκα που έβγαλε τους Αλβανούς στους δρόμους εναντίον του «επτάψυχου» πλην σκοτεινού Ράμα
- H πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα προειδοποιεί: Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν στις πρωτεύουσες της Ευρώπης
- Δουδωνής: Η Λέσβος καταστρέφεται λόγω της κυβερνητικής αδιαφορίας
- Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: «Η Έξοδος του Μεσολογγίου» επέστρεψε εκεί όπου ανήκει»



