Εξαιρέθηκε από τις κλήσεις της Γουινέας ο Μαντί Καμαρά
Όπως αναμενόταν, ο Μαντί Καμαρά εξαιρέθηκε από τις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Γουινέας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ – Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι τραυματίας και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Αφρική.
Δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Αφρική ο Μαντί Καμαρά.
Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, εξαιρέθηκε από τις κλήσεις του προπονητή της εθνικής ομάδας της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά, για τα παιχνίδια με Γουϊνέα Μπισάου (12/11, 18:00) και Μαρόκο (16/11, 21:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Ο Μαντί Καμαρά γλιτώνει την ταλαιπωρία του ταξιδιού, καθώς δεν θα χρειαστεί να μεταβεί στην Αφρική, όπως αρχικά του είχε ζητηθεί από τον Καμπά Ντιαβαρά, για να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της Γουινέας.
Ο άσος του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν ενημερώσει εξ αρχής την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικάνικης χώρας και τον τεχνικό της ομάδας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο, με τον 24χρονο να παραμείνει στην Αθήνα. Η λογική πρυτάνευσε, αφού ήταν δεδομένο ότι ο Μαντί Καμαρά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στα παιχνίδια με Γουϊνέα Μπισάου και Μαρόκο, με τον διεθνή μέσο να παραμείνει στην Αθήνα, με στόχο να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο και το οποίο απέκτησε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Αντίθετα, οι Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ είναι κανονικά στις κλήσεις και βρίσκονται στη διάθεση του Καμπά Ντιαβαρά για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.
- Αλεξανδρούπολη: Συγκλονιστικές εικόνες σε καφετέρια από το σαρωτικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Βίντεο ντοκουμέντο
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-2: Σπουδαία πρόκριση για τους «γλάρους»
- «Το βάρος πέφτει τώρα στην Ρωσία να αποδείξει ότι θέλει την ειρήνη», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Τετέ η Γκρέμιο
- Άνοιξε το σκορ με τον Κοϊτά η ΑΕΚ, απάντησε με Γένσεν ο Άρης (1-1, vids)
- O Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγκτσί ανήρτησε δολοφονίες αστυνομικών και αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα το ανέχονταν [βίντεο]

