Άννα Ανδριανού – «Η απώλεια του αδελφού μου με σημάδεψε»
Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της και τα όσα είπε ραγίζουν καρδιές
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Άννα Αδριανού στο «Πάμε Δανάη!». Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τις απώλειες που τη σημάδεψαν και το ελληνικό #metoo.
«Απείχα από την ελληνική μυθοπλασία γιατί είχα ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου, και να δω τι άλλο θα ήθελα να κάνω», δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το μετάνιωσα που δεν επέλεξα να κάνω καριέρα με το επώνυμο του πατέρα μου. Ένιωθα όμως ότι θα με βλέπανε όλοι σαν το κοριτσάκι του Βασταρδή».
«Όταν έφυγε ο πατέρας μου…»
«Η απώλεια του αδελφού μου με σημάδεψε. Δεν πρόλαβα να τον πενθήσω γιατί ένιωθα ότι πρέπει να σταθώ στον πατέρα μου», σημείωσε.
Επίσης, αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της ηθοποιού, Νίκου Βασταρδή. «Όταν έφυγε ο πατέρας μου ένιωσα ακόμα περισσότερο την έλλειψη ενός αδελφού», είπε.
«Η Μαλβίνα ήταν δοτική και με απίστευτο χιούμορ. Δε μου είχε πει για το πρόβλημα υγείας είχε», σημείωσε για την καλή της φίλη Μαλβίνα Κάραλη.
«Καλό που κάποιοι μίλησαν»
Για το παιδί που δεν έκανε ποτέ αποκάλυψε: «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί, αλλά ένιωσα περισσότερο την ανάγκη να υιοθετήσω εάν παιδί».
Όσο για το κίνημα #metoo τόνισε: «Δεν έχω ζήσει τοξικές συμπεριφορές σε θέατρο και τηλεόραση, ίσως φταίει που όλοι ξέρανε τον πατέρα μου. Είναι πολύ καλό που κάποιοι μίλησαν και μπήκαν στη θέση τους κάποια πράματα. Η κάθαρση έχει ξεκινήσει».
- Πανιώνιος: Δύο οπαδοί κρατούνται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, τους αφαιρέθηκαν κινητά και διαβατήρια
- ΗΠΑ: Με πιτζάμες και παντόφλες οι επιβάτες στα αεροδρόμια – Viral απάντηση στην οδηγία «ντυθείτε καλύτερα»
- Η σκοτεινή πίεση πίσω από τη Λάτσιο
- Πώς η γήρανση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συνταξιοδοτικά συστήματα της Ευρώπης
- Ινδονησία: Πάνω από 900 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Στους 400 ανέρχονται οι αγνοούμενοι
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της



