Η ΑΕΚ «κόλλησε» στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, με τον Ολυμπιακό να έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +3. Νίκες με άρωμα playoff για ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ.
Η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην Ριζούπολη με αποτέλεσμα να μείνει στο 2-2 με τον Απόλλων Σμύρνης. Πλέον, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είναι ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αύριο (7/11) αντιμετωπίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκής» τον Ιωνικό και έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει στο +3 από την Ένωση, πριν το μεταξύ τους αντάμωμα (21/11).
Στα άλλα παιχνίδια, ο ΟΦΗ «βύθισε» και άλλο τον Ατρόμητο στην βαθμολογία, μετά το 2-0 στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια μετά από αυτή την νίκη είναι σε τροχιά playoffs, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες φιγουράρουν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, χωρίς νίκη ακόμα.
Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, μετά την άνετη νίκη (3-0) που σημείωσε εντός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.